İçeriğe geç

Askılı Elbiselere Ne Denir

Askili elbiseye ne denir?

Salopette elbise nedir? Salopet tarihte ilk ne zaman kullanıldı? Salopette elbiseler genellikle askılı ve şort veya pantolonla kombinlenen rahat ve şık giysilerdir.

Askılı eteğe ne denir?

Elbise tarzı kombinezonlar, bir diğer adıyla jüpon etekli kombinezonlar, genellikle askılı yapıya sahip olan ve gövdeyi ve bacakların bir kısmını örten tek parça modellerdir.

Elbise askısı adı nedir?

“coat hanger” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 15 sonuçKategoriİngilizce1Genelcoat hanger i.2Genelclothes-hanger i.3Genelcoat-hanger i.4GenelAskı i.

Elbise türleri nelerdir?

Elbise.Örgü.Etek.Pantolon.Bluz.Gömlek.Tunik.Yelek.Daha fazla ürün…

Straples ne demek?

Straples ismi, strap (askı) ve less (olmayan) kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Bu özel kesim, yani yakasız, günümüzün popüler giyim modellerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Straplez kıyafetler genellikle düz kesimdir ve genellikle tek renk giyilir.

Mesleki terimlere ne denir?

Bu nedenle belirli bir meslek grubunda kullanılan terimlerin tümüne teknik terminoloji denir.

Etek türleri nelerdir?

TürlerBalerin etek.A kesim etek.Kot etek.Kolsuz tunik.Erkek etekleri.Çayır etek.Rah-rah etek.Mini etek.Daha fazla ürün…

Jüpon elbise nedir?

Petticoat, daha fazla örtü sağlamak için normal bir eteğin altına giyilen bir alt etektir. Petticoatlar, özellikle rahat hareket ve daha iyi bir uyum sağlamak için giyilen giysilerdir. Petticoatlar genellikle ince ve hafif malzemelerden yapılır, bu nedenle giysinin altında görünmezler.

Askılı elbise içine ne giyilir?

Askı detaylı elbiseler tek başına veya mevsime ve stile bağlı olarak crop, tişört, gömlek, ceket ve hırka ile birlikte giyilebilir; eşarp, kapşonlu üst ve ponçolarla birlikte kullanılabilir. Seçiminizi mevsim koşullarına göre çeşitlendirmeyi düşünebilirsiniz.

Askı çeşitleri nelerdir?

Plastik askılar, metal askılar, krom askılar gibi malzemelerden yapılmış ve mini askılar, dörtlü askılar ve beşli askılar gibi şekillerde bulunan elbise askıları, tüm eşyalarınızı düzenlemenize yardımcı olan en sevdiğiniz dekorasyonlardan ve ev aletlerinden biridir. Bu ürünler dolaplarda, duvarlarda ve kapıların arkasında kullanılabilir.

Askısı olan giysi nedir?

Elbise askısı, gömlek, tişört ve ceket gibi giysileri bir dolaba veya duvar rafına düzgün ve kırışmadan asmak için kullanılan insan omzu şeklinde bir nesnedir. Bazı askıların alt kısmında pantolon asmak için kullanılan düz bir çubuk bulunur.

Etek askısı nedir?

Etek askıları sadece kullanımı kolay olmakla kalmaz, aynı zamanda dolabınızı düzenli tutmanıza da yardımcı olur. Etekleriniz için özel olarak tasarlanan bu askılar farklı renk ve malzemelerde mevcuttur, böylece hem işlevsellik hem de dekoratif uyum açısından seçim yapabilirsiniz.

Kıyafet adları nelerdir?

GiyimGELENEKSEL GİYİM. 1-Başlık: Erkekler için Yemeni/Çember, Taç, Kese. 2-Üst: Harmani, Salta, Yünlü kumaş, Hırka, Fermane, Erkekler için Kese, Yelek, İçecek/Mintan: Şalvar, Frost, erkeklerde; olur böyle şeyler.

Fistolu elbise ne demek?

Taraklı kumaş, hafif ve delikli desenlere sahip bir kumaş türüdür. Genellikle pamuklu kumaştan üretilen taraklı kumaş, yaz aylarının vazgeçilmezi olan ince ve zarif tasarımlar için idealdir. Bu kumaş türü romantik ve kadınsı bir görünüm sunarken, nefes alabilen yapısı sayesinde konfor da sağlar.

Shift elbise ne demek?

Kılıf elbise ile A kesim elbise arasındaki fark nedir? Slip elbise, genellikle kolsuz, kapalı veya tekne yakalı, beli vurgulamadan eteğe doğru hafifçe genişleyen veya düz aşağı düşen bir elbisedir. 1950’lerin sonundan 1960’ların ortasına kadar oldukça popülerdi. 15 Temmuz 2015Kılıf elbise ile A kesim elbise arasındaki fark nedir? Slip elbise, genellikle kolsuz, kapalı veya tekne yakalı, beli vurgulamadan eteğe doğru hafifçe genişleyen veya düz aşağı düşen bir elbisedir. 1950’lerin sonundan 1960’ların ortasına kadar oldukça popülerdi.

Shift elbise ne demek?

Kılıf elbise ile A kesim elbise arasındaki fark nedir? Slip elbise, genellikle kolsuz ve kapalı veya tekne yakalı, beli vurgulamadan düz aşağı düşen veya eteğe doğru hafifçe genişleyen bir elbisedir. 1950’lerin sonundan 1960’ların ortasına kadar oldukça popülerdi. 15 Temmuz 2015Kılıf elbise ile A kesim elbise arasındaki fark nedir? Slip elbise, genellikle kolsuz ve kapalı veya tekne yakalı, beli vurgulamadan düz aşağı düşen veya eteğe doğru hafifçe genişleyen bir elbisedir. 1950’lerin sonundan 1960’ların ortasına kadar oldukça popülerdi.

Şifon elbise nedir?

İnce ve şeffaf bir kumaş türü olan şifon, genellikle abiye ve gece elbiselerinde kullanılır. İnce yapısı nedeniyle özellikle yazlık giyimin vazgeçilmezi olan şifon kumaş, ipek veya viskon iplikten tek kat halinde dokunur.

Salaş giyim tarzına ne denir?

Günlük giyim, büyük beden kıyafetlerle rahat kombinasyonları ifade eder. Hem kadınlar hem de erkekler bu stile sahip olabilir. Büyük beden kıyafetlerle bu kombinasyonlar, kullanılan parçalara bağlı olarak bohem, havalı, eski okul, retro, üniversite veya 90’lar kıyafetleri gibi farklı şekillerde adlandırılır.

Crop kesim ne demek?

Genellikle mide bölgesinin üstünde biten üstlere crop denir. Bu isim kesiminden gelir. Crop üstler sıcak hava gardırobunuz için harika bir ektir ve benzersiz günlük kıyafet fikirlerine ilham verebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kilolu Escort